Klantcontact Medewerker

Goes, Nederland
Vacature is vervallen
107 dagen geleden Vast
Categorie: ICT
Branche: Internet
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Functieomschrijving:

Om de klanten goed te kunnen helpen als Klant Contact Medewerker krijg je een gedegen inwerk periode. Tijdens deze inwerkperiode leer je alles en maak je gelijk kennis met je nieuwe collega’s, Zodat je goed getraind als Klant Contact Medewerker aan de slag kan.

Als inbound callcenter agent ben jij het visitekaartje. Het hoofddoel is het te woord staan van klanten en streef je naar optimale dienstverlening. Dit kan zowel op technisch gebied, klachtenafhandeling, vragen over de procedure, status van bestellingen ed.
Afhankelijk van de klant volg je zowel bij de start als gedurende jouw loopbaan diverse sales- en producttrainingen, om de functie goed te kunnen uitvoeren. Je komt te werken in een divers, enthousiast en informeel team. Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's.


Waar ga je werken?

Op het kantoor van in Goes is je werkplek al voor je ingericht. Je bureau, telefoon en PC staan klaar. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met auto, fiets of openbaar vervoer. Het station in op loopafstand.


Wie ben je?

  • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands (zowel woord als geschrift);
  • ben je minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Wat mag je verwachten?

  • Marktconform salaris
  • Trainingen en cursussen
  • een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis. Reizen met openbaar vervoer wordt 100% vergoed;
  • kans op een vast dienstverband

Sluitingsdatum voor deze vacature is 31 januari. Begin februari krijg je te horen of je wel/ niet zal worden uitgenodigd voor een kennismaking.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden