(Junior) Revenue Analist

Kamperland, Nederland
Vacature is vervallen
185 dagen geleden Vast
Categorie: Toerisme, Sport en Recreatie
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (Junior) Revenu Analist. Word jij het brein achter de prestaties en het succes van de opdrachtgever? Lees dan snel verder en solliciteer!

 

Wat ga je doen? 

Als Revenue Analist ben je medeverantwoordelijk voor het maken van de begrotingen voor de verhuuromzet en het realiseren van deze begrotingen. Dit doe je door boekingsdata te vertalen naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Hierbij doorzie je trends en patronen in grote hoeveelheden data. Met jouw analytisch vermogen implementeer je de juiste prijsstrategie en ben je in staat om de omzetten en bezettingen te optimaliseren.

 

Door jouw communicatieve vaardigheden ben je in staat om je gekozen strategie goed onderbouwd uit te dragen naar interne en externe stakeholders. Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Dit doe je onder andere door samen te werken met de afdelingen Sales & Marketing en Touroperating. In projectvorm neem je deel aan diverse commerciële onderwerpen. Hierbij zoek je proactief naar juiste verkoopkanalen en geef je advies vanuit je eigen expertise.

 

Wat vragen wij van jou? 

Onze opdrachtgever zoekt een kandidaat die de dynamiek van vraag en aanbod begrijpt en deze kan vertalen naar kansen. Je bent kritisch op resultaat en hebt kennis van gedrag van klanten, concurrenten en trends. Adviseren gaat jou net zo gemakkelijk af als analyseren en beslissingen neem je graag onderbouwd.

  • Daarnaast beschik je over:
  • Minimaal hbo-diploma in commerciële of economische richting
  • Sterk analytisch vermogen;
  • Zowel zelfstandig als teamspeler;
  • Probleemoplossend denkvermogen;
  • Ervaring met complexe formules in Excel;
  • Je bent proactief en niet snel tevreden;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Ervaring op het gebied van pricing en Revenue Management is een pre.


Wat krijg jij daarvoor terug? 

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve organisatie. Hierin krijg je de mogelijkheid om je te ontplooien tot professional.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Na een periode van uitzenden maak je bij gebleken geschiktheid kans op een dienstverband bij onze opdrachtgever.

Interesse in deze uitdagende functie? Klik dan op de knop “Solliciteer”

Indien je 14 werkdagen nadat je hebt gesolliciteerd nog geen reactie hebben ontvangen dan is de keuze voor deze vacature helaas niet op jou gevallen.

Kijk op onze website voor meer vacatures en schrijf je direct in: www.woestwerk.nu

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden