Wielkraan Machinist

's-Heerenhoek, Nederland
Vacature is vervallen
134 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Wielkraan Machinist. Als machinist op de mobiele kraan ben je multifunctioneel inzetbaar. Je werkt voornamelijk op locatie waar je werkzaamheden verricht op gebied van GWW, maar werken in een fabrieksomgeving en saneringswerkzaamheden kunnen ook voorkomen.


De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Tevens ben je verantwoordelijk voor het gebruik en (preventief) onderhoud van je machine en overig materieel. Inzicht en overzicht zijn belangrijk voor onder andere het voorkomen van instorting van de ontgravingen het signaleren van onveilige situaties.


Functie eisen:
Wij zijn op zoek naar een machinist die affiniteit heeft met grond, weg en waterbouw. Daarnaast ben je in bezit van een machinistendiploma en geldig VCA certificaat, of bereid is deze te (her)halen. Tevens heb je een flexibele werkhouding, inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken.


Wij bieden een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving met een open hands-on werksfeer, die je stimuleert om je professionele talenten verder te ontplooien. Natuurlijk hoort daar een marktconform salaris bij, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling.

Interesse in deze uitdagende functie? Solliciteer dan direct en laat je cv en motivatie bij ons achter. 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures