Grondwerker

's-Heerenhoek, Nederland
Vacature is vervallen
225 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10 - 15 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. In deze functie zal je op verschillende projecten ingezet worden. Je assisteert uitvoerders bij de uitvoering van kleine en middelgrote projecten. De werkzaamheden bestaan o.a. uit grondwerk en rioleringswerk. Daarnaast zal je uiteenlopende (grond)werkzaamheden uitvoeren.

Functie-eisen

Ben je fysiek in goede conditie en vind je het leuk om met je handen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zoeken een allrounder die van aanpakken weet en ervaring heeft met het lezen van tekeningen. Een flexibel persoon die ook goed met een laser kan omgaan en (basis) kennis heeft van rioleringen. Indien je niet alle disciplines beheerst maar wel beschikt over de juiste interesse en mentaliteit, dan verzoeken we je om toch contact op te nemen. Minimale vereiste is een geldig B-rijbewijs en een geldig VCA-diploma. De voorkeur gaat uit naar iemand die ook zijn E-rijbewijs heeft.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke baan aan met uitzicht op een vast contract bij onze opdrachtgever. Hierin krijg je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.Kijk op onze website voor meer vacatures en schrijf je direct in: www.woestwerk.nu

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden