Servicemonteur (wegen)bouwmachines

Middelburg, Nederland
Vacature is vervallen
243 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor onze opdrachtgever uit Middelburg zoeken wij een Servicemonteur (wegen)bouwmachines.

Werken bij onze opdrachtgever betekent een veelzijdige baan in een innovatieve omgeving. Zij hechten veel waarde aan kwaliteit, van werk dat zij opleveren maar ook alles daar omheen. In het bedrijf besteden zij daarom veel aandacht aan opleiding en bijscholing van de medewerkers. Zij hebben ervaren en gecertificeerde mensen in dienst, maar ook de beginnende technicus kan bij onze opdrachtgever terecht.

Naast reparatie, revisie en onderhoud van machines en schepen, worden nieuwe en gebruikte bouwmachines en ander gebruikt materieel verkocht en bestaat de mogelijkheid om machines te huren. Onze opdrachtgever is een begrip binnen het marktsegment en zij streven ernaar om de meest toonaangevende partner te zijn in de GWW-, bouw-, scheeps- en havensector.

 

Beschik jij over de vaardigheden van Servicemonteur (wegen)bouwmachines?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het repareren en modificeren van (wegen)bouwmachines, zowel hydraulisch, elektrisch als mechanisch. De werkzaamheden gebeuren in onze werkplaats, maar het komt ook vaak voor dat we op locatie repareren. Je stelt zelfstandig diagnose, lost storingen op en je adviseert over servicewerkzaamheden. Ook verricht je servicebeurten en inspecties op locatie bij klanten. Daarnaast voer je lichte administratieve werkzaamheden uit, zoals servicerapporten schrijven en uren administratie bijhouden.

 

Beschik jij over de volgende vaardigheden?

 • Je hebt een vakgerichte opleiding op mbo-niveau of gelijkwaardig, bijvoorbeeld allround monteur mobiele werktuigen of allround monteur landbouwmechanisatie
 • Je beschikt over een kwalitatieve, klantgerichte, professionele en flexibele instelling
 • Meerdere jaren werkervaring als monteur in de bouwmachines, grondverzetmachines of landbouwmechanisatie
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Gedegen kennis van elektra, hydrauliek en storing zoeken
 • Kennis van Engelse en Duitse taal is een pre

  

Wat heeft onze opdrachtgever jou te bieden?

 • Een marktconform maandsalaris (afhankelijk van opleiding, kennis, ervaring)
 • Goede werkomstandigheden in een collegiaal team
 • Zelfstandige functie met volop ruimte voor eigen inbreng
 • Een vooruitstrevende organisatie met moderne hulpmiddelen
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen

 

Het team

Hun team maakt gebruik van de modernste technieken en innovaties. Dat vraagt om behoorlijk wat flexibiliteit en vakkundigheid. Zij vinden zichzelf keer op keer opnieuw uit en dat doen ze voor hun klanten, al 100 jaar lang. Elke dag werken zij samen om voorop te blijven lopen en daarmee halen zij het beste uit zichzelf én anderen. Onze klant is betrokken vanuit een klantgerichte visie, en denken mee – van ontwerp tot en met het eindresultaat. Zij zijn betrouwbaar en trots, continu aan het leren vanuit hun ervaring en zij helpen elkaar altijd vooruit.

 
Interesse in deze uitdagende functie bij onze opdrachtgever? Solliciteer dan direct en laat jouw motivatie en cv bij ons achter!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden