Schranklader Machinist

's-Heerenhoek, Nederland
Vacature is vervallen
135 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een machinist voor de schranklader. Als schranklader machinist draag je zorg voor het uitvoeren van de opgedragen werkzaamheden, eventueel bij klanten. Je bent verantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot het gebruik van het eigen voertuig op een zodanige wijze, dat de continuïteit van de werkzaamheden is gewaarborgd.

Doordat variabele werktijden mogelijk zijn, wordt er een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende en aanvullende taken. Dit alles in opdracht van, en in overleg met de uitvoerder.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit egalisatiewerkzaamheden met behulp van een leveler. Dit wordt zowel met laser als gps uitgevoerd.


Functie eisen:
Wij vragen een gemotiveerde en flexibel inzetbare Machinist met minimaal 2 jaar ervaring op de shovel. Daarnaast is het een vereiste in het bezit te zijn van een machinistendiploma en een VCA basis certificaat. Indien het VCA verlopen is bestaat de mogelijkheid deze te herhalen. Voor de aanstelling bestaat de mogelijkheid dat er een medische keuring plaatsvindt. Je bent minimaal in het bezit van een rijbewijs B (bij voorkeur BE/C)


Wij bieden een fulltime baan in een hecht team waarbij professionaliteit en vakmanschap voorop staan. Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct en laat je cv en motivatie bij ons achter!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures