Internet & TV monteur

Goes, Nederland
Vacature is vervallen
107 dagen geleden Vast
Categorie: ICT
Branche: Internet
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Functieomschrijving

Internet & TV Monteur is een zeer zelfstandige functie, je bent de hele dag op pad om de diverse  pakketten en apparatuur bij klanten te plaatsen en te installeren. Je werk voer je voornamelijk uit bij de particuliere klanten thuis. Je weet hoe je klant- en servicegericht met mensen moet omgaan en je bent geduldig en begripvol in je communicatie. De uitdaging ligt voor jou in de perfecte installatie, het oplossen van problemen en het klantgericht werken. Je bent pas tevreden als alles volgens de regels is geïnstalleerd en werkt! Kortom: Internet en TV is je passie!

Je komt te werken in een nieuw team waarbij je alle vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een kundig monteur. Mogelijkheden tot opleidingen en trainingen, zodat jij jezelf nog verder kunt ontwikkelen, zijn vanzelfsprekend voor je aanwezig.

Wil jij een baan met vrijheid en veel afwisseling waarin je jezelf kunt bewijzen door hard maar vooral slim te werken, dan is dit een functie voor jou!


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • In het bezit van een rijbewijs B.
  • Je bent communicatief en leert van je fouten
  • Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit.
  • Ervaring met COAX en VOIP, digitale televisie en bijbehorende randapparatuur is een pré;
  • Ervaring met apparatuur van bijvoorbeeld Ziggo, Delta, KPN, etc. is een pré;
  • Een afgeronde opleiding in de elektrotechnische, of IT-technische richting is een pré;
  • VCA, NEN, 1b COAX en/of 3c HAS certificering zijn een pré;


Het aanbod

Hard werken wordt beloond! Je start direct door mee te lopen met een ervaren monteur waarbij jij direct vaardigheden gaat verbeteren, zoals klantgericht communiceren, communicatieve vaardigheden en technisch inzicht. Tevens krijg jij meteen de beschikking over een auto, tablet en telefoon van de zaak en uiteraard alle benodigde gereedschappen.

Met de opleiding tot Monteur doe jij een investering in een carrière die kan leiden tot een baan binnen bijvoorbeeld de IT. De ervaring die jij opdoet met klanten, maar ook de technische kennis die je daarbij krijgt, dragen bij aan een mooie persoonlijke ontwikkeling en interessante werkervaring voor op je cv.

Bij goed functioneren is een vaste aanstelling bij de nieuwste internet service provider mogelijk!

Overige voorwaarden:

  • Marktconform salaris
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

De organisatie

Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van internet, televisie en telefonie. We bekijken wij onze Youtube filmpjes, volgen onze favoriete series op tv en whatsappen we met elkaar. Om te zorgen dat het bereik goed is en de ontvangst optimaal werken wij elke dag om de pakketten bij onze klanten thuis te installeren en storingen te verhelpen.

 

Meer informatie

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit een telefonische intake, een persoonlijk kennismakingsgesprek en uit een laatste gesprek bij onze opdrachtgever. Daarnaast zal het inwinnen van een referentie ook deel uitmaken van de procedure.


Ben jij gemotiveerd om als TV & Internet Monteur aan de slag te gaan en voldoe jij aan de functie-eisen? Solliciteer dan direct! Je mag ook altijd bellen via het nummer 0113-205567 en vragen naar Edwin of Peter.


Sluitingsdatum voor deze vacature is 31 januari. Begin februari krijg je te horen of je wel/ niet zal worden uitgenodigd voor een kennismaking.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden