Inkoper/ Voorraadbeheer met technische kennis

Middelburg, Nederland
Vacature is vervallen
212 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Verkoop, Inkoop en Klantendienst
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Onze opdrachtgever is op zoek naar een inkoper/ voorraadbeheerder. De opdrachtgever voor deze vacature staat voor flexibiliteit en vakkundigheid. Herken jij jezelf in deze kernwaarden en heb jij interesse in (maritieme) techniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van orders bij leveranciers, het onderhouden van goede contacten met deze partijen en het nauwlettend in de gaten houden van alle levertijden en leveringen van producten en materialen. Indien nodig onderhandel je met de leveranciers over prijzen, kwaliteit en levertijd.

Je zorgt ook dat de voorraadniveaus altijd binnen de gestelde targets blijven. Je houdt je bezig met het totale inkoopbestelproces, van de offerteaanvraag tot en met de ontvangst van producten, inclusief de volledige administratieve verwerking van inkooporders en het beheer in het systeem.


Profiel:

  • Je hebt een vakgerichte opleiding op MBO-niveau of gelijkwaardig, bij voorkeur op inkoop/logistiek/administratief gebied
  • Je beschikt over een kwalitatieve, klantgerichte en flexibele instelling
  • Je bent gestructureerd, cijfermatig goed onderlegd en hebt een analytisch vermogen
  • Je hebt affiniteit met techniek en sector waar de opdrachtgever in opereert (must) 

De opdrachtgever creëert omstandigheden waarin jij je werk met plezier kunt doen. Je krijgt een afwisselende baan met voldoende uitdagingen voor iemand die zich verder wilt ontwikkelen. Er zijn korte lijnen en er is een snelle besluitvorming.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden