Magazijnmedewerker Bouwmarkt

's-Heerenhoek, Nederland
Vacature is vervallen
135 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor hun bouwmarkt. Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de goederenstroom en het op orde houden van het magazijn en buitenterrein. Klaar maken en bezorgen van bestellingen, lossen van binnenkomende vrachten en het opruimen hiervan zijn taken die je dagelijks uitvoert. Door de werkzaamheden in het magazijn fungeer je als ondersteunende kracht achter de schermen voor het verkoopteam en helpt hen waar nodig.


Functie eisen:

Wegens groei in de Bouwmarkt wilt de opdrachtgever het team uitbreiden. Hiervoor zijn zij op zoek naar een collega die fulltime wilt komen werken in en rondom het magazijn.

Daarnaast beschik je over een (V)MBO denk- en werkniveau, aangevuld met aantoonbare werkervaring of affiniteit met dit vakgebied. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Tevens steek je graag de handen uit de mouwen, is fysiek zwaarder werken geen probleem en pak je werkzaamheden snel op.


Onze opdrachtgever biedt een leerzame baan binnen een gezellig team met een open werksfeer. Tevens is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de Bouwmarkt. Bij de functie hoort een marktconform salaris, aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling.

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct en laat je cv en motivatie bij ons achter!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures