Heftruck Monteur

Borssele, Nederland
Vacature is vervallen
111 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Technici, Automotive
Branche: Automotive
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Betrouwbaarheid en kwaliteit is belangrijk voor het personeelsbeleid van onze klant. Dit garandeert de continuïteit van het bedrijf, en zorgt ervoor dat hun medewerkers vertrouwen hebben in hun toekomst bij onze opdrachtgever. Dankzij de hechte band die zij met hun medewerkers opbouwen, is het verloop gering. Want goed personeel, daar zijn zij zuinig op.

Ter versterking van hun afdeling heftrucks zoeken wij een
monteur die in staat is zelfstandig heftrucks motorisch, hydraulisch en elektronisch te onderhouden, storingen te analyseren en deze te verhelpen. Die bereid is om zich via bijscholing verder in de gevoerde merken te specialiseren. Tevens is de juiste kandidaat in bezit is van een rijbewijs B/E.

Wat ga je doen?
Als monteur leef je je helemaal uit in techniek. Je maakt nieuwe machines klaar voor aflevering, je voert onderhoud uit en je lost storingen op. Hierbij krijg je volop vrijheid om mee te denken in oplossingen voor onze klanten.


Wat bieden wij

Ervaring met heftrucks is geen must, dat leer je bij de opdrachtgever.
Je krijgt een dynamische, zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Een gedegen opleidingstraject en begeleiding in een enthousiaste en informele werksfeer.
Zeer goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Tevens het belangrijkste: Een geweldig enthousiast team waar jij in komt te werken!


Wat bied jij

Je hebt werkervaring als monteur en je hebt minimaal een relevante afgeronde mbo opleiding niveau 3.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden