Weegbrug medewerker

's-Heerenhoek, Nederland
Vacature is vervallen
134 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Onze opdrachtgever is op zoek naar een gemotiveerde Weegbrug Medewerker. Zij hebben jarenlange ervaring en kennis over talloze soorten afvalstromen. Door deze kennis en onze innovatieve ideeën kunnen wij afvalstromen efficiënt recyclen naar herbruikbare grondstoffen. De opdrachtgever verwerkt afval op innovatieve wijze. Zo verwerken zij onder meer bouw- en sloopafval, hout, metaal, schoon en vervuilde grond, puin, papier, folie, groenafval, asfalt, dak-afval en slib. Wij leveren na verwerking producten als zand, menggranulaat en compost.


Als weegbrug medewerker ontvang je bezoekers, weeg je inkomende en uitgaande materiaalstromen, verzorg je de borging van de van toepassing zijnde BRL’s en vergunningen en maak je afvalstroomnummers aan. Je bent verantwoordelijk voor een juiste administratieve verwerking van de verschillende materiaalstromen en een juiste archivering daarvan.


Functie eisen:

Je hebt een goede kennis van het MS office pakket en bij voorkeur kennis van de specifieke weegbrugsoftware (Thunderbuild). Je bent bekend met ISO, VCA en de van toepassing zijnde BRL’s. Als weegbrug medewerker is het belangrijk dat je over een klantgerichte houding beschikt en stressbestendig bent. Wij zoeken iemand met probleemoplossend vermogen en een flexibele instelling (geen 9 tot 5 mentaliteit), die de kwaliteit van zijn of haar werk belangrijk vindt.


Wij bieden een uitdagende fulltime baan in een dynamische werkomgeving met een open hands-on werksfeer, die je stimuleert om je professionele talenten verder te ontplooien. Natuurlijk hoort daar een marktconform salaris bij, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling. De standplaats is Nieuwdorp.

Interesse in deze uitdagende functie? Solliciteer dan direct en laat je cv en motivatie bij ons achter!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures