Operator Betoncentrale

's-Heerenhoek, Nederland
Vacature is vervallen
135 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Onze opdrachtgever is op zoek naar een operator voor de betoncentrale. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en kennis over talloze soorten afvalstromen. Door deze kennis en onze innovatieve ideeën kunnen zij afvalstromen efficiënt recyclen naar herbruikbare grondstoffen. Zo verwerken zij onder meer bouw- en sloopafval, hout, metaal, schoon en vervuilde grond, puin, papier, folie, groenafval, asfalt, dakafval en slib. De opdrachtgever levert na verwerking producten als zand, menggranulaat en compost.


Als operator betoncentrale ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van betonwerkers en de uit te voeren werkzaamheden binnen de betoncentrale. Je zorgt er voor dat de betonproducten voldoen aan de gewenste kwaliteit en kwantiteit. Je draait het betonmengsel conform de voorschriften en per batch zorg je voor een juiste afstelling, zodanig dat de juiste betonmortel in de juiste hoeveelheid en samenstelling geleverd wordt.


Wat word er van je verwacht?

Je fungeert als aanspreekpunt en meldt afwijkingen. Hierbij houd je toezicht op de productie van de betonwaren en controleert of deze voldoen aan de specificaties. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de productieoverzichten en zorgt er voor dat betonwaren voorzien zijn van het juiste label. Daarnaast beheer je de materialen en materieel voorraad en verricht laboratorium werkzaamheden t.b.v. meten druksterktes (drukproeven en maken van kubussen, korrelverdelingen en WC factor ter voorbereiding van de betontechnoloog).

Naast deze werkzaamheden verricht je tevens reparaties en onderhoud aan de betoncentrale, eventueel in samenwerking met monteurs of lassers. Je reinigt de centrale dagelijks en bewaakt de algehele orde en netheid.


Functie eisen:
Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een zelfstandige en kwaliteitsbewuste operator die beschikt over een LBO/MBO opleiding, bij voorkeur “betonvakman 1” of hoger. Tevens heb je bij voorkeur kennis van de BRL5070 vooraf geproduceerde betonwaren. Daarnaast ben je flexibel, heb je een enthousiaste instelling, beheers je de Nederlandse taal en ben je in bezit van een rijbewijs B.


Wij bieden een fulltime baan in een dynamische werkomgeving met een open hands-on werksfeer waarbij professionaliteit en vakmanschap voorop staan. Natuurlijk hoort daar een marktconform salaris bij, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling.

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct en laat je motivatie en cv bij ons achter!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures